Her handler du billige julegaver i Sverige

Her handler du billige julegaver i Sverige

Har du fortsatt ikke startet på julegavehandelen? Fortvil ikke. En tur til Vest-Sverige kan sørge for at du er ferdig på 1-2-3. Og det beste av alt: Du trenger ikke tømme lommeboka helt for å komme i mål.

Black Friday-salget har akkurat stilnet i Norge. Tusenvis av nordmenn strømmet til butikker over hele landet grytidlig for å gjøre gode kupp, både til seg selv, og for å handle julegaver. VISA-kortet gikk rett og slett varmt for mange.

Varmt går kortet fort også i førjulstiden når du skal handle julegaver. Men du trenger ikke å rynke på nesa dersom du ikke fikk tatt del i Black Friday-salget. Mulighetene for å kjøpe

julegaver for en billig penge er ikke langt unna. Du trenger ikke reise lenger enn til Sveriges vestkyst.

Ved Sportshopen i Grebbestad, handler du billige julegaver i Sverige. Foto: sportshopen.com
Ved Sportshopen i Grebbestad, handler du billige julegaver i Sverige. Foto: sportshopen.com

Billige julegaver i Sverige

Der finner du nemlig flere såkalte outlets som har har enorme utvalg av for eksempel klær og sko. Men de har mer enn som så også. I disse butikkene vil du finne alt fra smykker i gull og sølv, til klokker, gardiner og sengetøy.

Og prisene? Det er ikke uvanlig at varene er priset mellom 50 til 80 prosent billigere enn normalprisen i norske butikker.

Noen få mil sør for Strømstad, ligger faktisk Nordens største outletbutikk. Sportshopen Grebbestad byr på 14.000 kvadratmeter med alt du trenger av utstyr til familiens aktiviteter i kjente merkevarer. Her finner du klær og utstyr til det meste av idretter du kan tenke deg, klær til både sommer, vinter og det våte element. Er du eller noen du vil kjøpe gave til glad i å fiske? Sportshopen har det meste du trenger for å få både torsk og laks på kroken.

Skulle du bli sulten finnes naturligvis gode muligheter for å få seg en matbit. Og for de minste finnes det aktiviteter.

Besøk Ola Conny og Morgan på Ullared

Dersom sportsartikler står langt nede på ønskelista til familie og venner, er det lys i enden av tunnelen noen få mil sørøst for Göteborg.

De aller fleste av oss har sett TV Norge-serien «Ullared» med favorittene Ola Conny og Morgan i hovedrollene. Det gigantiske varehuset i Gekås besøkes av flere millioner hvert år og er velkjent for å være billig. Veldig billig.

Ullared er et velkjent shoppingsenter for nordmenn. Også her er det gode muligeter for å gjøre noen julegavekupp.
Ullared er et velkjent shoppingsenter for nordmenn. Også her er det gode muligeter for å gjøre noen julegavekupp.

Ullared har alt mellom himmel og jord. Her finner du alt du trenger til hjemmet, klær, kosmetikk, kroppspleieprodukter, leker, verktøy og tekniske duppeditter, for å nevne noe.

Og det er gode penger å spare. Da dinside.no sammenlignet prisene på nærmere 20 kjente merkevarer med billigste alternativ i butikk og på nett i Norge, var Ullared tett på 40 % billigere.

Enten du skal handle julegaver til din kjære, dine barn, venner eller kollegaer, eller bare noe til deg selv, vil du finne mye å glede deg over ved dette shoppingmekkaet.

Gode muligheter i Västergötland

I Västergötland er frekvensen av outlets stor. I Ulricehamn, 10 mil unna Gøteborg, finner du for eksempel Gällstad. 400 varemerker er samlet på ett sted, men på en oversiktlig og fin måte i ulike butikker. På veien dit kan det være naturlig å svippe innom Albrekts Guld Outlet i Dalsjøfors. Som navnet antyder er det her man går til innkjøp av smykker, diamanter, ringer, klokker og andre gullsmedprodukter. En romantisk gave til kjæresten eller ektefellen er lett å finne her.

Og om dere har tid, finnes det mange og flotte julemarkeder i Gøteborg som definitivt er verdt et besøk. Blant annet finner du Jul på Liseberg som garantert vil få frem julestemningen i dere også.

I Skene vil sannsynligvis mange damer føle seg hjemme. Visko er en av Sveriges største skobutikker. Med sko fra over 100 leverandører består utvalget i et mangfold av produkter til hele familien, til en så fordelaktig pris som mulig.

Det er med andre ord gode muligheter for å handle billige julegaver i Sverige. Dersom du har lyst til å ut på tur, kan du reise med Fjord Lines MS Oslofjord fra Sandefjord til Strømstad. Om du er medlem av Fjord Club (som forøvrig er gratis å være) reiser du til og med gratis!

Overfarten tar kun 2 ½ time, og mens du er ombord kan du starte shoppingfesten i skipets taxfree-butikk og vårt julemarked .

Og om du blir sulten anbefaler vi å smake på julematen som serveres om bord. Den smaker faktisk fortreffelig!

744