Jul på Liseberg

Jul på Liseberg

Millioner av glitrende julelys. God gammel julestemning, fantastisk julemat og spennende aktiviteter for hele familien. På Liseberg er du sikret en magisk jul!

Julen på Liseberg åpnet 17. november, og har åpent de fleste dagene i november og desember, ikke minst i romjulen. Fornøyelsesparken skinner av julepynt lang vei og byr på et imponerende utvalg av aktiviteter og tilbud for deg som er på jakt etter ekte julestemning.

Jul i hele parken

På Liseberg kan du gjøre unna julehandelen og få med deg magiske opplevelser på én og samme tid. Parken er full av boder og butikker som lyser opp området og innimellom finner du de koseligste ildstedene å varme deg på. Kryss av på ønskelisten etter hvert som du beveger deg fra Lapplandsområdet via det tradisjonelle julemarkedet og videre til middelalderbyen og designmarkedet.

Julen på Liseberg – Lappland.
Julen på Liseberg – Lappland. Foto: Liseberg.

Har du lyst til å sette en spiss på det hele, kan du prøve en tur på parkens skøytebane. Å gå på skøyter er romantisk og i aller høyeste grad julestemnings-fremkallende. Om du ikke vil gå selv, kan du i stedet få med deg parkens eget isshow. Årets show er Nøtteknekkeren, som for de fleste ikke vil trenge noen nærmere presentasjon.

For barna

I «Tomtefars julverkstad» er det hektisk innspurt i tiden før den store dagen. Her kan barna levere ønskelisten til nissen selv, eller legge listen i den magiske ønskelistemaskinen. Fram til julaften er det selvfølgelig også mulig å få seg en sledetur med nissens reinsdyr.

Sledetur med nissens reinsdyr.
Sledetur med nissens reinsdyr. Foto: Liseberg.

Kaninlandet er et eget område i parken med morsomme attraksjoner for barn i tillegg til servering, butikker, lykkehjul og annet moro. Lisebergkaninene har også sin egen barneforestilling i «Kvarnteatern».

279