Ta med familien på Universeum

Ta med familien på Universeum

Har du tenkt deg til Gøteborg i sommer? Da bør du legge turen innom fantastiske Universeum.

Har du og familien en Gøteborg-tur i sikte? Da burde dere glede dere!

Sveriges nest største by er en ren godtepose av fornøyelser, og her vil dere garantert finne noe som gleder både de minste, de mellomste og de aller største.

Liseberg er jo som kjent en adrenalinpumpe av dimensjoner, men i stedet for å bruke absolutt all tiden på fart, spenning og sukkerspinn i fornøyelsesparken anbefaler vi at du tar en liten tur innom Universeum. Dette er Lisebergs nærmeste nabo, og innholdsrike Universeum rommer blant annet et teknotek, regnskog og et eget akvarium. Her vil alle i familien få noe å bryne seg på i sommer!

Vi sendte ut den folkekjære programlederen Henriette Brusgaard for å teste ut Universeum. I videoen under kan du se hva hun syntes om den svenske severdigheten.

 

 

Men Sverige er jo selvsagt mer enn bare den sjarmerende metropolen Gøteborg. Ønsker du kanskje å reise litt rundt i Vest-Sverige med familien i sommer? Da bør du alltids sjekke ut Lisebergs store sommernyhet, eller kanskje du heller vil prøve deg på en mordvandring i tilsynelatende fredelige Fjällbacka?

Uansett hva du velger, så lover vi at feriefølelsen kommer raskt når du er omringet av den svenske skjærgårdens beroligende bølgeskvulp, mengder med fersk, nyfisket sjømat og lange sommerdager. Du kommer deg raskt og enkelt til söta bror ved å ta MS Oslofjord fra Sandefjord. Etter halvannen times kjøring i bil fra Strømstad, er du i Gøteborg. Strake veien til sommerfølelse!

267