Gå i kriminelle fotspor på mordvandring i Fjällbacka

Gå i kriminelle fotspor på mordvandring i Fjällbacka

Den svenske forfatteren Camilla Läckbergs fortalte sin første mordhistorie som 4-åring. Nå kan du oppleve de mest minneverdige på mordvandring i sommerbyen Fjällbacka.

Den vakre småbyen Fjällbacka ser både idyllisk og fredelig ut der den ligger omringet av svensk skjærgård og varm sommersol. Men den svenske krimforfatteren Camilla Läckberg har virkelig satt Fjällbacka på kartet – hun bruker nemlig hjembyen som bakteppe for alle sine mørke krimhistorier.

Krimromanene har tatt både Europa og verden med storm de siste årene, og når har endelig småbyen Fjällbacka tatt grep – i sommermånedene kan du nå gå i kriminelle fotspor på en mordvandring med Åsa Cunniff. På turen vil Åsa guide deg rundt i Fjällbackas vakre og historiske smågater, samt fortelle om de berømte scenene og miljøene fra Läckbergs mørke verden.

på 45 minutter vil du vandre innom de viktigste stedene fra bøkene, blant annet den imponerende Fjällbacka kyrka. Du får selvsagt servert mye faktainformasjon under vandringen, så her har du virkelig sjansen til å komme under huden på den tilsynelatende idylliske småbyen.

Tidligere i år tok vi med programleder Henriette Brusgaard på mordvandring i Fjällbacka. Sjekk ut den spennende videoen!

Men ikke alt i Fjällbacka er mørkt og tragisk. Det er heldigvis mer å gjøre i Fjällbacka i sommer, her kan du lese mer om våre beste sommertips i den hyggelige skjærgårdsbyen.

Fjällbacka ligger kun en 45-minutters biltur unna Strømstad. Dit kommer du deg enkelt med MS Oslofjord fra Sandefjord.

249