Franske fristelser og Boule i Gøteborg

Franske fristelser og Boule i Gøteborg

Franske delikatesser og boule går hånd-i-hånd når du besøker Boulebar i Gøteborg!

Sommeren er endelig på plass her i Skandinavia, og feriefølelsen er på topp. For mange nordmenn er dette selve høytiden for å dyrke kjærligheten, så vi har selvsagt samlet sammen et tips eller to til deg som ønsker å la forelskelsen spire og gro litt ekstra i sommer.

Så da er spørsmålet: hva tenker du om å spise franske delikatesser i en vakker restaurant som er inspirert av hager i Sør-Frankrike? Og ikke nok med det – hva tenker du om å avslutte det herlige måltidet med et slag boule i Gøteborg? Alt dette får du nemlig muligheten til i herlige Boulebar i Gøteborg. Her får du muligheten til å prøve ut det festlige, franske sommerspillet – som selvsagt hadde sin opprinnelse i Sør-franske hager – sammen med familie, venner eller din kjære. Med andre ord, dette kan bli både romantisk og spennende på én og samme tid. Og kanskje en litt annerledes og herlig vri på en tradisjonell date night?

Vi har selvsagt testet ut konseptet for dere, og i videoen under kan du lære alle spillereglene fra den kjente programlederen Henriette Brusgaard.  Hun prøvde seg nylig på et slag boule i Gøteborg, og skal vi tro henne kan det virkelig anbefales!

 

Boulebar ligger i Rosenlundsgatan, rett over gaten for Feskekörka. Liker dere noe som gir litt mer spenning i hverdagen? Kanskje dere skal prøve dere på en mordvandring i Fjällbacka!

Du kommer deg enkelt til Gøteborg og Boulebar ved å ta MS Oslofjord fra Sandefjord. Etter halvannen times kjøring i bil fra Strømstad, er du i Sveriges nest største by. Når du reiser med Fjord Line er det kort vei til store eventyr!

302