Floramor & Krukatös er alt du ønsker deg i en interiørbutikk

Floramor & Krukatös er alt du ønsker deg i en interiørbutikk

Interiør kan være så mangt. Hos mor og datter-bedriften Floramor & Krukatös får du alt, og litt til!

Det er ingen hemmelighet at vi her i Skandinavia er litt over middels interessert i interiør og stilig design.

Derfor sendte vi nylig programleder Henriette Bruusgaard ut i Gøteborgs gater for å finne byens beste interiørbutikk. Henriette falt pladask for Floramor & Krukatös, og det er lett å forstå hvorfor!

Med håndlaget keramikk, en vill jungel av grønne planter og sesongens vakreste snittblomster, er den koselige interiørbutikken virkelig noe helt for seg selv. Du finner den hyggelige interiørbutikken sentralt plassert på Kaserntorget i Gøteborg – så fort deg, her er det nemlig ingen tid å miste!

Den rustikke stilen bygger opp rammen, en ramme som gir en hver interiørinteressert lyst til å shoppe. Sett av tid til den koselige interiørbutikken neste gang du tar turen til den vakre storbyen Gøteborg – vi lover deg at den er vel verdt et besøk!

Vil du se mer av Henriettes herlige eventyr i Vest-Sverige? Her kan du følge med på hennes besøk i Gøteborgs botaniske hage, og du kan også lese mer om alle de fantastiske opplevelsene du vil finne i Universeum. Er du av det litt mer «classy» slaget så foretrekker du kanskje heller franske delikatesser og en omgang med boule.

Og du, ikke glem at når du reiser med Fjord Line så kommer du deg raskt og effektivt til Strømstad. Herfra går det strake veien ned til Sveriges nest største by, herlige og opplevelsesrike Gøteborg!

257