Vest-Sveriges beste campingplasser

Vest-Sveriges beste campingplasser

I Vest-Sverige kan du campe ved havet, sjøer, kanaler eller i marka.

Vest-Sveriges beste campingplasser

Bohuslän, Dalsland, Västergötland og storbyen Göteborg utgjør til sammen regionen Vest-Sverige. Her finner du flust av flotte campingplasser, praktisk plassert ved havet, innsjøer, kanaler og i skoger. I umiddelbar nærhet av dem alle finner du spennende muséer, dyreparker og gode muligheter for shopping. Besøk camping.se og finn din favorittcamping i Vest-Sverige!

Deilig badeferie i Bohuslän

Langs hele Bohuslänskysten fins det gamle og sjarmerende fiskebyer. Fra tidlig vår til sen høst tilbyr de et yrende liv, og turister ønskes velkommen på sol og bad, arrangerte skjærgårdsturer med temaer som padling og dykking eller ren sightseeing. Tar du inn på en campingplass nær Grebbestad, Smögen eller Kungshamn, er du sikret fantastiske badeforhold, et godt og mangfoldig aktivitetstilbud til barna og severdigheter som Havets Hus i Lysekil, Nordens Ark og helleristningene i Vitlycke. Smögen er en av Sveriges største turistmagneter og berømt for sine brosteinsgater, gode restauranter og særpregede trehusbebyggelse.

Bohuslän på camping.se

Se og finn din favorittcampingplass i Bohuslän på SCR Svensk Camping sin side – camping.se.

Dressin eller kanalbåt i Dalsland

Liker du å være aktiv i ferien? Prøv Dalsland; de tusen sjøers land. Her er det muligheter for jakt, fiske og padling, for å nevne noe. Dalslands kanal bukter seg gjennom det frodige landskapet, og vil du ikke padle gjennom slusene, kan du hoppe på et dagscruise. Besøk museumet Halmens Hus, eller hva med å leie en dressin? Dalsland kan krysses på nedlagte jernbanespor, mer sjarmerende blir det ikke. Du kan også besøke idylliske Åmål og Bengtsfors, som begge har flust av små butikker og kafeer. Femstjerners camping finner du også. Campingplassen Vita Sandar ligger flott til ved vannkanten, mens Laxsjöns Friluftsgård & Camping helt sikkert lokker frem villmarksfølelsen.

Reis med Fjord Line fra Sandefjord

Ta Fjord Lines ferge fra Sandefjord til Strömstad, og få en perfekt start på din sverigeferie! Du bestiller din reise på fjordline.com.

Storbycamp i Göteborg, landlig og kongelig i Lidköping

Noen liker storbyliv, andre campingliv. I Gøteborg kan du campe midt i byen, bare en kort trikketur unna skjærgård og strender. Prioriter badeliv den ene dagen, og shopping, restaurantbesøk og Liseberg eller Science-senteret Universeum den andre. Bedre blir det ikke.

Er du mer av den landlige typen, kan du reise til Västergötland og byen Lidköping! Der finner du attraksjoner som Läckö Slott (med masnge gode underholdningstilbud), fabrikkutsalget på Rörstrand Porslinsfabrik, og KronoCamping, kjent for badebasseng og fem stjerner i campingguiden.

443